Overassket og taknemlig for et godt råd av en fremmed.

Da jeg satt meg forann skjermen her idag, var målet mitt egentlig å legge ut den ene siden jeg har skrevet ferdig. Men etter å ha lest en veldig hyggelig melding jeg fikk her inne. Bestemte jeg meg for å ikke poste alt det jeg skriver undervegs. Om jeg gjør det, er det ingen forlag som vil gi ut noe av det jeg har delt på nett etterpå. Det gjorde meg egentlig veldig trist, fordi jeg hadde sett sånn frem til å dele ting her å se hva nettop du synes om det jeg skriver. Jeg skjønner jo hvorfor det er sånn nå når jeg tenker etter, men før nå hadde jeg virkelig ikke tenkt på det i det hele tatt. Det hadde jo vært utrolig kjipt å skrevet en hel bok, for så å få et blankt nei på grunnlag av at den lå her først. Tenk om den ble kjempebra og det eneste som stoppet alle forlag i verden i å gi den ut var det at den først lå her! Da hadde jeg blitt litt knust tror jeg..

Men da tenker jeg at det får være greit med små hint innimellom, og så ser vi om jeg får gitt ut noe bok. Vi vet jo allerede at det blir kjærlighet på gang, og navnene på hovedrollene vet vi jo også (Alex & Emily). Jeg vet jo selvfølgelig en hel hau med annet også, jeg vet alt det hovedsaklige (resten kommer somregel av seg selv, da kan man fort bli overassket har jeg opplevd), men så var det det med å bare dele hint da..

HINT: 

Det blir en vanskelig kjærlighet, og er du som meg regner jeg med du kommer til å gråte. HØYT.

4 kommentarer

Lizbeth Osnes

30.07.2017 kl.01:21

Jeg gleder meg masse til å se hva du kommer med! :-) Husk at det ikke er negativt å dele korte teasers, men de bør gjerne være såpass uavhengige av hverandre at ingenting vesentlig blir avslørt for leseren :-)

Elisabeth

30.07.2017 kl.15:16

Lizbeth Osnes: Det skal jeg ha i bakhodet :) Tusen takk! Det var et godt veldig godt tips :D

Helga Sriskantharajah

05.08.2017 kl.08:32

Det er spennende å skrive og deilig å ha et mål og en drøm om en gang å få utgitt en bok. Der er jeg selv også - og nå ettersom mine barn er voksne kan jeg jobbe mer aktivt for å nå målet.

Og det er jo som du selv sier - det hadde vært fint å vite hva andre synes underveis i arbeidet, men helt forståelig at et forlag ikke vil bruke penger og tid på å gi ut en bok som ingen vil kjøpe fordi den ligger gratis tilgjengelig på nett. Jeg bruker gjerne min mann og mine nærmeste venner til å prøve ut ulike ting, men heller ikke de har ennå fått se alt jeg har samlet.

Jeg gleder meg stort til å følge deg og se hva du kommer med av hint om kjærligheten mellom Alex og Emily.

Jeg må også si meg enig med Lizbeth Osnes som har kommentert over her... Vær forsiktig med å røpe for mye av historien gjennom hintene dine. Røp bare akkurat nok til at det blir nødvendig for oss å kjøpe boken din når den kommer ut :-) Lykke til <3

Mariela

10.08.2017 kl.23:15

Masse lykke til, kjære deg! Jeg er overbevist om at vi en dag vil kunne kjøpe din roman i bokhandelen nær oss.

Husk; forskjellen på dem som klarer det, og dem som ikke klarer det, er dem som aldri gir seg - uansett hvor mange år det går! Tør å våge, og du vil lykkes!

Med vennlig hilsen Mariela Årsandøy Steensrud

Skriv en ny kommentar

Elisabeth

Elisabeth

26, Gjesdal

Jeg har alltid elsket å skrive og har lenge båret på en forfatterdrøm. I det siste har ønsket om å skrive en bok blitt så sterkt, at jeg bestemte meg til slutt for å åpne denne bloggen for å se om jeg faktisk har noe litterært i meg, og om noen kan like det. Blogg kategorien vil inneholde mitt daglige liv, mens resten av kategoriene vil være historiene som jeg skriver. Velger du å kommentere, setter jeg stor pris på ærlige tilbakemeldinger :)

Kategorier

Arkiv

hits